Cara Mengekalkan Keselamatan Dan Kualiti Makanan
Cara Masak Rendang
Web5) gunakan air dan bahan mentah yang bersih dan selamat. Gunakan air yang bersih atau yang telah dirawat agar ianya selamat untuk digunakan. Webby mohd fahmi bin mohd fadzli moe. 5) gunakan air dan bahan mentah yang bersih dan selamat.
Webbasuh tangan anda sebelum dan selepas menyediakan makanan. Basuh tangan anda selepas keluar dari tandas. Cuci peralatan yang digunakan untuk menyediakan makanan. Webcara mengekalkan keselamatan dan kualiti makanan berikut adalah enam panduan utama yang perlu difikirkan sebelum anda mula menyediakan hidangan lazat. 4 menganalisis cara penyimpanan bagi mengekalkan keselamatan. Webmeningkatkan tahap dan kualiti keselamatan rakyat meningkatkan tahap kesihatan masyarakat rakyat menyediakan rumah yang mencukupi dan selesa 6. Webcara mengekalkan keselamatan dan kualiti makanan; Daun jambu batu obat diare; Cara guna alat pemadam api;
Belum ada Komentar untuk "Cara Mengekalkan Keselamatan Dan Kualiti Makanan"
Posting Komentar